Rouwtruckframe
Even voorstellen

Ik ben Robbie Wijma, woonachtig in de provincie Friesland. In het dagelijks leven ben ik vrachtwagenchauffeur, al 20 jaar en bekend met de transport sector. Door het overlijden van mijn moeder, ben ik met de uitvaartzorg in aanraking gekomen. Daardoor heb ik gezien van A tot Z hoe het werk van een uitvaartverzorger er uit ziet en wat voor ongelooflijk dankbaar en belangrijk werk dit is. Ik ben geïnspireerd geraakt door de uitvaartzorg, waardoor ik graag iets in de uitvaart zou willen betekenen. Hierdoor is het idee van het Rouwtruckframe ontstaan. 

We gingen onderzoeken naar de de laatste wensen van mensen. Zo kwamen we tot de conclusie dat de uitvaarten anno nu veranderen. De wensen en de uitvaarten van het rouwvervoer worden indrukwekkender. Hieruit is het Rouwtruckframe ontstaan. Hierdoor zijn wij sinds 2018 de tweede in Nederland die dit aan kunnen bieden.

Het Rouwtruckframe biedt de mogelijkheid voor Vrachtwagenchauffeurs in hart en nieren om een Uitvaart met eigen vrachtwagen te realiseren. Het Rouwtruckframe richt zich niet alleen op vrachtwagenchauffeurs en volwassenen, maar ook jong-volwassenen, wensstichtingen, agrariërs, loonwerkers,Truck en Trekker liefhebbers maar ook Uitvaartverzorgers in Nederland, zodat het voor iedereen mogelijk is gemaakt.want iedereen verdient een uitvaart die hij/zij graag wenst.

Met Vriendelijke groet,

Robbie Wijma

Waardig, Respectvol en Persoonlijk