Rouwtruckframe
Service en kosten
Rouwtruckframe
Op elke gewenste locatie
Rouwtruckframe Bezorgservice

Als u dat wenst kunnen wij (tegen betaling) het Rouwtruckframe op locatie bezorgen en voor u monteren. Wij kunnen dit door heel Nederland en de kop van Duitsland doen, door middel van een eigen gesloten aanhanger (zie foto). Te LAAT komen op een uitvaart of crematie is GEEN optie en kunnen dit eventueel de dag voor de uitvaart/crematie bij u bezorgen. Dit bieden wij aan om oponthoud onderweg tegen te gaan en u een zorg minder heeft. We garanderen dat het Rouwtruckframe op tijd bij u is en gemonteerd op de truck staat.

Graag willen wij weten of u het Rouwtruckframe met of zonder dakje wil, en of u het frame met of zonder gordijnen wil huren.

Rouwtruckframe
Transparant en betaalbaar rouwvervoer
Kosten

Het huren van het Rouwtruckframe kost € 325,- incl 0% btw voor 1 dag (24 uur) Dit is inclusief montage en de schotelafdekplaat op de truck.
Extra dagen kosten € 65,- 0% btw per dag extra. Voor de kosten van de bezorgservice hangt het af van de afleverlocatie. Daar kunnen wij een passende begroting van maken.

U kunt kiezen om contant te betalen of door middel van een factuur van ons, of via uw uitvaartverzorger. Die keuze kunt/mag u zelf maken, maar let daarbij wel op dat u misschien recht heeft op een vergoeding van uw uitvaartverzekering. U krijgt de factuur na de uitvaart en hoeft niet vooraf te betalen. Wij rekenen GEEN borg voor het gebruik van ons Rouwtruckframe. Kortom geen verrassingen en de aandacht gaat volledig naar u, zodat u op uw manier afscheid kan nemen van uw dierbare.

Rouwtruckframe
Meedenken in mogelijkheden
Uitvaartwensen

Voor verdere wensen kunt u altijd contact met ons opnemen. We kunnen u voorzien van uitvaartdragers zowel vrouwelijke als mannelijke. Ook voor ander rouwvervoer zoals de rouw-vip Uitvaartbus. Het vast leggen van de uitvaart door een afscheidsfotograaf behoren tot de mogelijkheden.

Mocht u niet in het bezit zijn van een truck of landbouw voertuig dan doen wij ons uiterste best dit voor u te verzorgen. Ook hebben we een gecertificeerde gekostumeerde chauffeur die de rouwtruck/tractor kan besturen als dit nodig zou zijn, zou u niet in het bezit zijn van het rijbewijs C/E. Dit bieden wij aan zo dat het voor iedereen mogelijk is, ook voor niet chauffeurs.
Voor vragen kunt u altijd contact opnemen. Wij staan u graag te woord. Ook buiten kantoortijden en in de weekenden en feestdagen.

Rouwtruckframe
Mogelijkheden Rouwtruckframe

U kunt het rouwtruckframe ook zelf ophalen. Los met uw truck of de aanhanger met frame met een ander voertuig. We kunnen ter plaatse het rouwtruckframe voor u op de truck monteren.

Wij verwijzen u graag naar de contactpagina voor meer informatie

Contact